Καινοτόμες Λύσεις Ασφαλείας

 

Συστήματα Ασφαλείας για Σκάφη & Αυτοκινούμενα Οχήματα

συναγερμοί ασφαλείας, υβριδικός συναγερμός

Καινοτόμες Λύσεις Ασφαλείας – Συναγερμός Ασφαλείας

Αντικλεπτικός υβριδικός συναγερμός ασφαλείας με δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης κι 24ωρου ελέγχου μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον, πολλαπλών λειτουργιών. Το σύστημα ασφαλείας διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά κι εξειδικευμένες λειτουργίες. Είναι ιδανικό για να θωρακίσει το σκάφος ή το αυτοκινούμενο όχημα μας, να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής και να εναρμονιστεί με την αισθητική του χώρου μας.

H τεχνολογία GPRS (General Packet Radioservice) παρακάμπτει την απουσία σταθερής τηλεφωνίας,. Έτσι επιτρέπει την χρήση της κάρτας Sim της κινητής τηλεφωνίας, για αδιάκοπη σύνδεση στο διαδίκτυο κι αδιάλειπτη επικοινωνία.

Δημιουργούμε το πιο ασφαλές περιβάλλον για την προστασία του σκάφους αποτρέποντας οποιαδήποτε κακόβουλη ή μη ενέργεια (π.χ. κλοπή, διάρρηξη, πυρκαγιά, πλημμύρα κ.α.).

Γιατί οι στιγμές που περνάμε ξέγνοιαστα με την οικογένειά μας, τους οικείους ή τους φίλους μας, δεν δύναται να υπολείπονται σε ασφάλεια.

 

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού, λειτουργεί σε κάθε περίπτωση αποτρεπτικά ενάντια σε οποιαδήποτε ενέργεια κλοπής ή δολιοφθοράς. Αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του σκάφους ή του αυτοκινούμενου οχήματός σας, σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις ασφαλείας.

Η εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας σε σκάφη και σε αυτοκινούμενα οχήματα αφορά πρωτίστως στην ασφάλεια και την προστασία του χώρου. Δευτερευόντως, αφορά στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων επικοινωνίας, διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Στην E-evolution αναλαμβάνουμε έργα υψηλών τεχνολογικών απαιτήσεων, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις ασφαλείας υψηλής αισθητικής. Συνδυάζουμε την εμπειρία μας σε εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας σε σκάφη και αυτοκινούμενα οχήματα και την διαρκώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία μας, για να θωρακίσουμε απόλυτα τον χώρο σας με τα πιο αξιόπιστα συστήματα συναγερμών.